Nejnovější recenze ze sekce Pádla a vesla
pádlo je super trošku jsem si ho doladil aby tak neklouzalo na spodní části.
- odolnost
- kvalita
Vse v naprostem poradku!!
- Karbon, vaha, udrzi se na vode
- Mensi list a dost mekky
K supu jsem mel hlinikove padlo. Bohuzel do vzduchove komory, ktere ma drzet padlo nad vodou, zatekalo. Coz bylo uplne na... protoze krome toho, ze se potapelo, tak v momente kdy do nej natekla voda, bylo o to tezsi. Navic voda jen tak nevytekla. Takze pak postupne vytekala v aute nebo v batohu.
Pry se jedna o zakladni model zdarma k supu, tim padem mi reklamaci neuznali.
Takze jsem hledal jinde. Nakonec diky vyrazne sleve jsem si koupil toto. Celkova spokojenost. Perfektni je, ze padlo ma rychloupanaci system jak v horni, tak spodni casti. Tim je padlo jako jeden kus. Nikde zadna vule. Ale pozor. Ma to model 2018. 2017 ma jeste na spodni casti jen klasickou nastrkavacku s pruzinkou. Tam vzdycky nejaka vule je.
List padla by mohl byt trochu vetsi a tvrdsi, ale zase neni to zavodni padlo. Takze na normalni padlovani uplen super.
- Vaha
- Meky list
Padlo je sice lehoucke a bez vule, ale list je plasovy a hrozne meky. Ve vode se ohyba jak vrbovy proutek.
Padlo je dobry tak pro deti
Ja uz bych si ho
Rozhodne nekoupil
Konečně dlouhé pádlo, není to hračka.
Dobré do ruky
vesla se stále lámou, už máme čtvrté.
- lehké
- na jedno použití
Pádlo jsem použil jednou. Spodní část pádla se odlepila a ponořila se i s listem. Výborné 2 hodiny na paddlu za 2000 kč. Díky.
- dobrá cena i kvalita
- Vše proběhlo OK
- Teprve vyzkoušíme na vodě, ale vypadají dobře
patří k objednanému zboží, není co dodat
- pádlo na míru,velmi výkonné,bez zkoušení jsem jel závod,chovalo se ,jako bychom spolu jezdili roky :-)
- nefunguje na něj žádná aplikace z mobilu,hold se musí obsluhovat ručně ( ale o to v tomto případě asi jde :-) )
- NÍZKÁ VÁHA
Pádlo dorazilo prasklé, ale obchod reagoval velmi rychle dodávkou nového. Kvalita zboží - odpovídá ceně.
Proti původnímu pádlu vynikající. Skalpel na vodu
- hmotnost
- Bytelné pádlo
Lehká vesla, fungují dobře.
Zobrazuji 301 - 320 ze 392 recenzí « Předchozí 1...14 15 [ 16 ] 17 18...20 Další »